Claudia Scott - Hun

Claudia har i snart førti år vært internasjonal og nasjonal artist i hovedsak innen sjangeren av populærmusikk som kalles Americana. Dette har gitt henne flere Spellemannpriser og flere låtskriverpriser, bl. a. i USA.

Eget nettsted: http://www.claudiascott.com

Espen Beranek Holm - Han

Debuterte med singelen «Dra Te’ Hælvete» i 1981. Deretter fulgte en karriere som popartist og 20 år som altmuligmann i radioprogrammet «Hallo i uken». Espen har dessuten vært engasjert som skuespiller og sanger ved en rekke teatre.

Eget nettsted: http://www.beranek.no

Johannes Joner - Regi/Kelner

Johannes er kjent som skuespiller fra en rekke teaterforestillinger, konserter, spillefilmer og TV-serier både for barn og voksne. Han har også hatt regi for både film, TV og teater og han har vunnet flere priser.


Knut Reiersrud - Gitar

Knut har vært en profilert gitarist nasjonalt og internasjonalt i over 30 år. Han har vunnet flere Spellemannpriser og har turnert over hele verden. Her hjemme er han kanskje særlig kjent for sitt samarbeid med organisten Iver Kleive.

Eget nettsted: http://www.knutreiersrud.no

Kristin Skaare - Tangenter

Kristin har deltatt på mer enn 100 plateinnspillinger i inn- og utland og har vunnet en rekke priser for sin musikk. Hun har dessuten bred erfaring fra flere musikkdramatiske produksjoner. Eget nettsted: http://www.kristinskaare.no/Hjem.html

Morten Lorentzen - Manus

Morten var i 20 år fast forfatter i NRKs «Hallo i uken». I de senere år har han skrevet dramatikk, bl. a.  «Førstereis» på DNS i 2011, «Felix Fantastiske Orkester» på Det Norske Teatret i 2012 og «Lampefeber» på Logen Teater i 2016.


Tor-Arne Moen - Billedkunstner

Tor-Arne er maler, grafiker og forfatter utdannet fra Kunsthøyskolen i Bergen. Han har bl. a. malt akter, portretter, stilleben, interiører, eksteriører og ulike typer figurmaleri. Mange kjenner hans malte bokomslag til Hamsuns samlede verker. Eget nettsted: http://www.torarnemoen.no

Torbjørn Morvik - Teknisk produksjon

Torbjørn har over 35 års fartstid som produsent fra NRK TV. I de siste årene har han også arbeidet som billedkunstner og han har i den forbindelse hatt en rekke separatutstillinger.

Eget nettsted: https://www.morvik.org


Catharina Wandrup og Knut Joner - Videoscenografi og lysdesign

Catharina og Knut er begge utdannede filmfotografer fra Den Norske Filmskolen. De har laget videoscenografi til en rekke forestillinger og de har fotografert kortfilmer, tv-serier og musikkvideoer både hver for seg og i samarbeid under navnet Hjertebank Film.

Eget nettsted: http://hjertebankfilm.blogspot.co.uk/p/kontakt.html